Hoe werkt het?

De onderwijscollectieshop van Rijnbrink is voor Overijsselse Bibliotheken en educatieve instellingen die de leesmotivatie en het leesplezier van kinderen willen vergroten. Het zijn kant-en-klare pakketten met fictie en non-fictie boeken rond een thema. Na reservering staat de collectie klaar bij de Bibliotheek en kan daar ook weer worden geretourneerd.

Hieronder in vijf stappen hoe het werkt. Kom je er niet niet helemaal uit of heb je vragen?
Bekijk de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden of neem contact met ons op. 

STAP 1 - Vraag een account aan
Vraag een account aan voor de webshop. Dit kan via deze pagina

STAP 2 - Zoek en vind een collectie
Zoek in de shop naar een collectie. Gebruik de filters aan de linkerkant of scroll door de pagina's heen.

STAP 3 - Plaats een bestelling
Heb je een geschikte collectie gevonden? Bestel deze door aan te geven vanaf wanneer je de leentermijn wilt laten ingaan. De startdatum moet minstens vier weken in de toekomst liggen. Vanaf die datum heb je zes weken de tijd om de collectie te gebruiken. Let op het volgende:

  • Kies eerst de doelgroep waar je een collectie voor wilt bestellen.
  • In de kalender geef je eerst je startdatum aan. Deze datum moet minstens vier weken in de toekomst liggen. De shop berekent de einddatum en maakt deze dikgedrukt in de kalender zichtbaar. Selecteer de dikgedrukte einddatum.
  • Als data lichtgrijs zijn weergegeven kun je deze niet selecteren als start of einddatum. Selecteer dus alleen een datum die vetgedrukt wordt weergegeven.

STAP 4 - Betaal met credits
Een collectie kost één credit. Als je credits op zijn, kom je via de winkelwagen op de pagina credits bestellen. Je koopt een aantal credits naar keuze en rekent die af. Vervolgens kun je collecties bestellen tot de credits op zijn. Betaal met iDeal of laat de factuur achteraf naar je toesturen. Hoe meer credits je inkoopt hoe voordeliger de prijs.

  • 1 credit: € 42,35 
  • 3 credits: € 78,65 
  • 7 credits: € 125,35 
  • 10 credits: €179,08
  • 15 credits: €268,61

LET OP: als je met iDeal betaalt kun je direct gebruikmaken van de credits. Als je 'op rekening' betaalt volgt eerst een goedkeuring (maximaal een week). De creditprijs is inclusief 9% btw. 

STAP 5: Ophalen en afleveren
Drie dagen voor de startdatum van het thema staat de collectie klaar bij de gekozen Overijsselse Bibliotheek. In overleg met de Bibliotheek kun je de doos daar ophalen of door de Bibliotheek laten bezorgen op jouw school. Lever de collectie met de pakbon aan het einde van de leentermijn weer in bij de Bibliotheek.

Meer weten?
Heb je andere vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Volg ons
Bezoekadres Rijnbrink

Hunneperkade 70
7418 BT Deventer

088 19 70 300
info@rijnbrink.nl
 
Contactpagina

© Rijnbrink. Alle rechten voorbehouden.
 Ontwikkeld door Zoccolo.